Welkom bij “Active Impact”IMG_2521

 

Active Impact gebruikt zijn coachende vaardigheden in het bijstaan van het bedrijfsleven.

Active Impact activeert en motiveert bedrijven in het formuleren van praktische oplossingen ten bate van de gestelde doelen/ missie.

Active Impact kan op diverse gebieden acteren. Dit geldt voor het coachen, trainen of opleiden van personeel in het helder en effectief communiceren van productmogelijkheden en bedrijfsdoelstellingen.

Active Impact verzorgt coachende leiderschapstrainingen die zijn waarde in de nationale en internationale markten bewezen hebben. Dit maakt een duurzame relatie met uw klanten tot een waardevolle samenwerking mogelijk.

Active Impact weet dat ieder bedrijf een eigen bedrijfskader heeft, waardoor ieder bedrijfsprogramma per opdracht wordt uitgeschreven.

Active Impact is zich bewust dat de markt nooit zal stilstaan en helpt bedrijven bij een snelle, praktische en oplossingsgerichte communicatie en denkstrategieën die leiden tot het gewenste resultaat.

Active Impact houdt van korte en directe communicatielijnen om zo effectief mogelijk naar u, als klant, te kunnen acteren.

Toon de durf om geheel vrijblijvend een afspraak te maken, zodat we samen uw en onze mogelijkheden kunnen verkennen.

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Op dit moment zijn er 21 bezoekers aanwezig.
Deze plek is gereserveerd
voor logo's van partners of
sponsoren.
Het logo is met een link gekoppeld
naar de eigen site.
Bara Technology vof

Beroepsverenigingen

 

Aangesloten bij:
NBTP logo